Romanian Throwdown

ROMANIAN THROWDOWN

Competiția USC dedicată atleților cu nivel de performanță avansat, care practică functional training, crossfit, powerlifting şi weightlifting.

DESPRE COMPETITIE

Romanian Throwdown este prima competiţie sportivă de mare amploare, destinată practicanţilor de functional training, crossfit, powerlifting şi weightlifting, care trece graniţele României. Acest proiect se adresează atleţilor cu un nivel de performanţă avansat în disciplina sportivă. Atleţi naţionali şi internaţionali, care împărtăşesc aceeaşi pasiune, concurează timp de două zile, pentru a obţine un loc pe podium. Acest tip de competiție, unic în țară, are la bază tehnica executării exercițiilor, dar și dedicarea participanților de a-și depăși propriile puteri. 

 

EDITII ROMANIAN THROWDOWN

06 JUN

Romanian Throwdown 2020

Romanian Throwdown by USC is a competition growth by the desire to bring together the best athletes from all over the Europe, becoming the biggest sports event that crosses Romanian boards.

VEZI DETALII
13 JUL

Romanian Throwdown 2019

Romanian Throwdown has become the biggest functional sport event in Romania and now we would love to share this experience across the borders.

VEZI DETALII
07 JUL

Romanian Throwdown 2018

Dacă ești pasionat de functional training, crossfit, powerlifting și weightlifting, atunci nu trebuie să ratezi ediția din 2018 a Romanian Throwdown.

VEZI DETALII
16 SEP

Romanian Throwdown 2017

Romanian Throwdown by USC este o provocare concepută pentru a-i aduce împreună pe cei mai buni atleți din întreaga Europa, devenind astfel primul eveniment sportiv de profil de mare amploare, care trece granițele României.

VEZI DETALII

INTREBARI FRECVENTE

Cum pot să mă înscriu în competițiile U.S.C?

Este foarte simplu să te înscrii în competițiile U.S.C. Indiferent că este vorba despre The New Generation of Heroes, Romanian Throwdown sau Ultimate Smartfit Challenge – Team Edition, ai la dispoziție un sistem simplu de înscrieri online. Tot ce trebuie să faci este să-ți faci un cont pe site-ul U.S.C, iar apoi alege competiția de care ești interesat.

Pot să plătesc online taxele de participare?

Da! Echipa U.S.C vrea să facă lucrurile cât mai ușoare pentru tine, așa că pe site-ul nostru ai la dispoziție și un sistem de plată online. Este sigur, deci poți să-l folosești cu încredere.

Ce sunt calificările online?

Așa cum probabil știi deja, pentru competiția Romanian Throwdown organizăm calificări online. Astfel e mult mai ușor pentru concurenții din țară, dar și de peste hotare, să intre în probleme preliminarii. Trebuie să te filmezi în timp ce execuți exercițiile impuse, să urci filmarea pe YouTube, iar apoi să ne trimiți link-ul. După vizionare, juriul va decide cine merge mai departe. Atenție! Te rugăm să citești cu atenție regulamentul de participare la Romanian THrowdown by U.S.C înainte de a trimite filmare. Nu uita că taxa de îscriere la calificări trebuie achitată pentru ca video-ul să fie luat în considerare.