The New Generation of Heroes

THE NEW GENERATION OF HEROES

Este o competiţie pentru începători dedicată celor pasionați de functional training, crossfit, powerlifting şi weightlifting.

DESPRE COMPETITIE

Chiar dacă ești începător, asta nu înseamnă că nu poți să te afirmi în rândul iubitorilor de Ultimate Training. Tocmai de aceea U.S.C a pregătit The New Generation of Heroes, o competiție dedicată iubitorilor de functional training, crossfit, powerlifting şi weightlifting, la nivel de începători. Concursul se adresează exclusiv membrilor Smartfit şi are ca scop pregătirea acestora pentru următorul nivel de performanţă. Prin antrenamente coordonate de instructori foarte bine pregătiţi, disciplină şi un stil de viaţă sănătos, participanţii au şansa de a evolua pe plan sportiv, transformându-se în atleţi.

 

EDITII THE NEW GENERATION OF HEROES

30 NOV

The New Generation of Heroes 2019

THE NEW GENERATION OF HEROES este o competiţie dedicată practicanţilor de Fitness Functional la nivelul de ÎNCEPĂTORI.

VEZI DETALII

INTREBARI FRECVENTE

Cum pot să mă înscriu în competițiile U.S.C?

Este foarte simplu să te înscrii în competițiile U.S.C. Indiferent că este vorba despre The New Generation of Heroes, Romanian Throwdown sau Ultimate Smartfit Challenge – Team Edition, ai la dispoziție un sistem simplu de înscrieri online. Tot ce trebuie să faci este să-ți faci un cont pe site-ul U.S.C, iar apoi alege competiția de care ești interesat.

Pot să plătesc online taxele de participare?

Da! Echipa U.S.C vrea să facă lucrurile cât mai ușoare pentru tine, așa că pe site-ul nostru ai la dispoziție și un sistem de plată online. Este sigur, deci poți să-l folosești cu încredere.

Ce sunt calificările online?

Așa cum probabil știi deja, pentru competiția Romanian Throwdown organizăm calificări online. Astfel e mult mai ușor pentru concurenții din țară, dar și de peste hotare, să intre în probleme preliminarii. Trebuie să te filmezi în timp ce execuți exercițiile impuse, să urci filmarea pe YouTube, iar apoi să ne trimiți link-ul. După vizionare, juriul va decide cine merge mai departe. Atenție! Te rugăm să citești cu atenție regulamentul de participare la Romanian THrowdown by U.S.C înainte de a trimite filmare. Nu uita că taxa de îscriere la calificări trebuie achitată pentru ca video-ul să fie luat în considerare.