U.S.C. - Team Edition

U.S.C. - TEAM EDITION

Competiția se desfășoară în echipe mixte și este dedicată celor care practică functional training, crossfit, powerlifting şi weightlifting.

DESPRE COMPETITIE

U.S.C. Team Edition este o provocare lansată practicanţilor de functional training, crossfit, powerlifting şi weightlifting, care se desfăşoară în echipe mixte. Spiritul de echipă este o componentă esenţială în desfăşurarea cu succes a probelor, exerciţiile fiind realizabile doar cu sprijinul tuturor membrilor. Această competiţie se desfăşoară pe un traseu prestabilit, care leagă cinci locaţii diferite din Timişoara, distanţa fiind parcursă prin alergare. Fiecare echipă este îndrumată de către un arbitru, care le monitorizează rezultatele şi care îi îndrumă în realizarea probelor. 

 

EDITII U.S.C. - TEAM EDITION

26 JUN

USC: Team Edition 2021

Competiția se desfășoară în echipe mixte și este dedicată celor care practică functional training, crossfit, powerlifting şi weightlifting.

VEZI DETALII
21 SEP

USC: Team Edition 2019

În luna septembrie 2019 va avea loc competiția USC: Team Edition, concurs pe echipe, care se va desfășura pe un traseu cu punctul de plecare la Smartfit Studio 2, iar cel de sosire va fi la Smartfit Studio 1, cuprinzând alte trei locații din Timișoara în care se vor desfășura diverse probe .

VEZI DETALII
22 SEP

USC: Team edition 2018

În 22septembrie 2018 va avea loc competiția USC Team Edition, concurs pe echipe, care se va desfășura pe un traseu cu punctul de plecare la Smartfit Studio 2, iar cel de sosire va fi la Smartfit Studio 1, cuprinzând alte trei locații din Timișoara în care se vor desfășura diverse probe .

VEZI DETALII

INTREBARI FRECVENTE

Cum pot să mă înscriu în competițiile U.S.C?

Este foarte simplu să te înscrii în competițiile U.S.C. Indiferent că este vorba despre The New Generation of Heroes, Romanian Throwdown sau Ultimate Smartfit Challenge – Team Edition, ai la dispoziție un sistem simplu de înscrieri online. Tot ce trebuie să faci este să-ți faci un cont pe site-ul U.S.C, iar apoi alege competiția de care ești interesat.

Pot să plătesc online taxele de participare?

Da! Echipa U.S.C vrea să facă lucrurile cât mai ușoare pentru tine, așa că pe site-ul nostru ai la dispoziție și un sistem de plată online. Este sigur, deci poți să-l folosești cu încredere.

Ce sunt calificările online?

Așa cum probabil știi deja, pentru competiția Romanian Throwdown organizăm calificări online. Astfel e mult mai ușor pentru concurenții din țară, dar și de peste hotare, să intre în probleme preliminarii. Trebuie să te filmezi în timp ce execuți exercițiile impuse, să urci filmarea pe YouTube, iar apoi să ne trimiți link-ul. După vizionare, juriul va decide cine merge mai departe. Atenție! Te rugăm să citești cu atenție regulamentul de participare la Romanian THrowdown by U.S.C înainte de a trimite filmare. Nu uita că taxa de îscriere la calificări trebuie achitată pentru ca video-ul să fie luat în considerare.