The New Generation of Heroes 2019

THE NEW GENERATION OF HEROES
THE NEW GENERATION OF HEROES 2019

THE NEW GENERATION OF HEROES este o competiţie dedicată practicanţilor de Fitness Functional la nivelul de ÎNCEPĂTORI. Ne dorim ca prin acest proiect să promovăm acest tip de antrenament în rândul practicanților de Fitness Functional din întreaga țară.
De asemenea, un alt rol pe care îl are organizarea acestui eveniment este creşterea comunităţii din jurul competiției Romanian Throwdown by USC – prima competiție internațională de profil, organizată în România.
 
*Competiţia este adresată practicanților de Fitness Functional din întreaga țară
*Locuri limitate: 60 participanti (Male + Female)
*Inscrierile se fac pana in data de 24.11 (inclusiv)
*Taxa de înscriere: 100 de lei/ înscrierile se fac online sau la recepțiile Smartfit.
 
Be part of the New Generation of Heroes!

REGULAMENT

 1. Pentru a participa la competitiile Ultimate Smartfit Challenge concurentul trebuie sa fie de acord cu acest regulament.
 1. In cazul in care concurentul furnizeaza informatii false la inscriere acesta v-a fi descalificat.
 1. Smartfit Studio nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele accidentari suferite de catre concurenti in timpul competitiei.
 1. Toti participantii trebuie sa se inscrie si sa-si plateasca taxa de participare inainte de inceperea concursului.
 1. Taxa de participare pentru o editie a concursului este 100 Lei.
 2. In cazul in care acest concurs se anuleaza, tuturor concurentilor inscrisi li se va returna taxa de participare.
 1. Concurentii trebuie sa aiba cel putin 16 ani pentru a se putea inscrie, iar participantii cu varsta mai mica de 18 ani trebuie ca in momentul inscrierii sa aduca consimtamantul scris al parintilor.
 1. Vor exista 2 categorii de participanti (fete/baieti). Se vor premia primele 3 locuri la fiecare categorie. Este responsabilitatea participantilor sa se autoevalueze si sa se inscrie la categoria potrivita nivelului lor de pregatire fizica.
 1. Smartfit isi rezerva dreptul de a avea participanti invitati care vor fi anuntati de la inceputul competitiei si nu vor intra in cursa pentru premii.
 1. Toti participantii trebuie sa aiba un comportament sportiv. Comportamentul nesportiv discutiile publice in contradictoriu cu alti concurenti sau cu organizatorii, sabotarea prin diferite mijloace a executiei probelor de catre ceilalti concurenti) in timpul concursului poate duce la eliminarea din concurs.
 1. Inaintea fiecarei probe concurentilor li se vor comunica si explica exercitiile propuse in cadrul probei precum si metoda de punctare si departajare.
 1. In cazul in care un concurent nu participa la una din probe, aceasta va fi automat descalificat.
 1. Pe toata durata unei probe, concurentul va fi jurizat de catre o persoana desemnata de organizatori pe care il vom numi arbitru.
 1. Concurentii sunt responsabili sa execute miscarile propuse in cadrul probei la standardele descrise inainte de inceperea probei, in caz contrar arbitrul nu va puncta repetarile executate incorect.
 1. Organizatorii sau arbitrii pot, in orice moment al competitiei sa o opreasca daca considera ca unul dintre concurenti risca sa se accidenteze.
 1. Pe durata desfasurarii probelor de concurs participantii vor purta tricoul de concurs cu insemnele Ultimate Smartfit Challenge.
 1. La acest concurs, locurile sunt limitate (30 femei/30 bărbați).

    18. Pot participa la aceasta competiție practicanții de Fitness Functional la nivel de începători.

    19. Nu pot participa la aceasta competitie atletii calificati in Finala Romanian Throwdown 2019, categoria Beginners.