Despre noi

Din dorinţa de a forma o comunitate cât mai puternice în jurul disciplinei de Ultimate Training, care a dobândit în ultimii ani o popularitate din ce în ce mai mare în randul practicanţilor de fitness şi culturism, am conceput o gamă de competiţii adaptată tuturor nivelelor de performanţă. Prin aceste competiţii, care îmbină elemente de functional training, crossfit, powerlifting şi weightlifting, oferim atleţilor naţionali şi internaţionali posibilitatea de a-şi testa abilităţile sportive în mod constant şi de a concura împreună.

Inițiată în primăvara 2014 ca un concurs dedicat practicanților de Ultimate Training, în primă fază adresându-se comunității locale, competiția U.S.C s-a bucurat de un adevărat succes. Pe parcursul anilor am dezvoltat conceptul, în prezent, acest proiect având mai multe ramuri. 

The New Generation of Heroes se adresează începătorilor, oferind gustul competiției U.S.C, cu scopul de a forma noi eroi. 

Ultimate Smartfit Challenge – Team edition pune în lumină principiile pe care comunitatea Smartfit a fost formată, cumulând forța, ambiția și perseverența membrilor, toate unite de o foarte bună coordonare. 

Romanian Throwdown by USC duce această competiție la un alt nivel, unul internațional, care pune în centrul atenției cei mai pregătiți atleți.