Politica de confidentialitate

CERINTE PREALABILE SI INFORMATII PERSONALE - INREGISTAREA CA UTILIZATOR (daca este cazul) Achizitionarea de  servicii presupune indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Achizitionarea de servicii presupune ca toate informatiile furnizate de dumneavoastra sa fie corecte si complete. Optand pentru inregistrare pe site-ul www.ultimatesmartfitchallenge.ro, va exprimati expres consimtamantul in vederea furnizarii urmatoarelor date personale: numele/prenumele, adresa e-mail, numar de telefon, CNP, serie si numar act de identitate. Furnizarea datelor solicitate este obligatorie. Refuzul furnizarii datelor va conduce la imposibilitatea finalizarii comenzii online, incheiarea contractului la distanta si implicit imposibilitatea livrarii serviciilor comandate. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Smart Fitness Studio nu este responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei proprii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale, www.ultimatesmartfitchallenge.ro. se angajeaza in fata utilizatorilor/clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane neautorizate si sa le utilizeze strict pentru desfasurarea relatiei de afaceri dintre client si Smart Fitness Studio. Smart Fitness Studio se obliga sa aplice, in legatura cu datele personale ale utilizatorilor/clientilor sai măsuri tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, în special dacă prelucrarea respectivă comportă transmisii de date în cadrul unei reţele, precum şi împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegal?. Prin completarea datelor dvs. in formularul de inregistrare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Smart Fitness Studio.

Orice utilizator al site-ului www.ultimatesmartfitchallenge.ro. poate opta pentru stergerea adresei sale de email din baza noastra de date. In cazul platilor efectuate cu cardul, comercializarea se efectueaza prin intermediul solutiilor de plata online oferite de tertul autorizat ____________________________________ In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane, ____________________. garanteaza legalitatea si securitatea sistemelor informatice. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele Smart Fitness Studio sau pe serverele ________________________ De asemenea, Smart Fitness Studio poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare,  sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigur?tori.

COPYRIGHT Intregul continut al site-ul ui www.ultimatesmartfitchallenge.ro. este aparat de prevederile legale relevante in materia drepturilor de autor, a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea in orice mod a oricaror elemente de pe site, fara acordul scris, prealabil al Smart Fitness Studio se pedepseste conform legislatiei romane.