Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII PENTRU ACHIZITIONAREA SERVICII ON-LINE ULTIMATE SMARTFIT CHALLENGE

PREVEDERI GENERALE: Smart Fitness Studio este furnizorul de servicii de fitness, aerobic, indoor cycling, functional training, wellness, prezent în Timişoara în trei locaţii situate în zone cheie ale oraşului: Zona Torontalului, zona Buziaşului şi Shopping City Timişoara din Calea Sagului. Unul din atu-urile Smartfit si ceea ce il detaseaza ca brand de ceilalti competitori îl reprezintă organizarea lunara de evenimente sportive.

 Ultimate Smartfit Challenge [USC] este principalul eveniment marca Smartfit, o competiţie ajunsa la nivel national si in continua crestere. Printre obiectivele organizării concursului se numără şi: popularizarea şi promovarea acestui tip de sport în primul rând în comunitatea Smartfit şi comunitatea locală de fitness, cultivarea sentimentului apartenenţei la un grup de oameni dedicaţi acestui sport, dezvoltarea spiritului competitiv, în contextul în care Ultimate Training este în esenţă o competiţie, în primul rând cu tine însuţi şi mai apoi cu ceilalţi practicanţi.

Prin toate programele, acţiunile, tacticile, Smartfit încurajează mişcarea, oricare ar fi modalitatea de practicare a ei. USC promovează stăpânirea tehnicii executării exerciţiilor, fair play-ul, susţinerea celor cu preocupări comune. Ne dorim să facem din acest concurs un brand şi mai vizibil, cu şi mai mulţi fani şi încurajăm evoluţia participanţilor în cadrul antrenamentelor desfăşurate la cele trei săli în mod constant.ri din ţară, parteneri şi susţinători locali impom?reşte Smart Fitness Studio aduce la cunostinta clientilor/potentialilor clienti, termenii si conditiile pentru achizitionarea de servicii on-line. Achizitionarea de servicii on-line de la Smart Fitness Studio implica acceptarea prezentilor termeni si conditii, astfel cum sunt prezentati mai jos. Continutul acestor termeni si conditii sunt guvernate de dispozitiile legale in materia contractelor la distanta si au scopul informarii prealabile corecte si complete a clientilor/potentialilor clienti Smart Fitness Studio cu privire la conditiile de achizitionare a serviciilor puse la dispozitie in modalitatea online pe site-ul www.ultimatesmartfitchallenge.ro.

MODALITATILE DE EFECTUARE A PLATII: Plata se poate efectua on-line, la momentul efectuarii comenzii. In cazurile de anulare a comenzilor din culpa/initiativa clientului, costurile aferente returnarii sumelor achitate anticipat cad in sarcina clientului respectiv. Toate preţurile afişate pe site-ul Ultimatesmartfitchallenge.ro sunt exprimate în euro (EUR) şi includ TVA.