Testimoniale

De-a lungul anilor, în cadrul competiţiilor noastre, ne-am bucurat de prezenţa unui număr foarte mare de atleţi, din toate colţurile Europei. Entuziasmul acestora de a participa an de an la competiţiile marca U.S.C., ne-a motivat să dezvoltăm tot mai mult acest proiect şi să formăm o comunitate puternică în jurul acestuia.

Iată ce spun membrii comunității U.S.C:

 • Timișoara. Un oraș îndepărtat, dar totuși atât de apropiat de suflet! Un oraș cu oameni binevoitori, veseli, speciali și atât de scumpi! Un oraț unde s-au întâmplat multe. S-a întâmplat să găzduiască prima și cea de-a doaua ediție a Ultimate Smartfit Challenge, într-una din cele mai de top locații dedicate sportului, Smartfit Studio.

  Abia astept cea de-a treia ediție.

  YOU ARE THE BEST!

  Adrian Shuller
 • A fost o plăcere pentru membrii UZINA București să participe la Ultimate Smartfit Challenge.

  Ne pare bine că se dezvoltă și în România o comunitate națională axată pe acest gen de antrenamente.

  Organizarea a fost impecabilă și toți concurenții la înălțime.

  Sper să ne revedem cât mai curand ți cât mai numeroși!

  George Breahna [Uzina București]
 • Știam că mă va aștepta o experiență unică: drumul spre Timișoara, concursul în sine și înapoi acasă.

  Emoțiile creșteau proporțional cu cât mă apropiam mai mult de Timișoara. Ajuns acolo am simțit că nu contează cine ești, ce faci, cu ce te ocupi... singurul lucru care a contat a fost că am făcut parte din comunitate, o comunitate plină de oameni care iubesc sportul, sănătatea și nu în ultimul rand CROSSFIT-ul!!!

  Ca experiență nu pot spune decât că știam că va fi greu, știam că sunt alții mult mai buni ca mine, dar acesta era singura sanșă să pot vedea cam pe unde mă situez. Înainte să înceapă concursul emoțiile nu îmi dădeau pace, dar știam că trebuie să dau totul! Am reușit să imi depășesc limitele și asta m-a făcut să-mi doresc să particip la cât mai multe concursuri de acest gen!

  Timișoara, organizatorii, arbitrii, stuff-ul, participant, publicul, încurajările, perseverența, profesionalismul, ambiția și devotamentul sunt doar câteva cuvinte care să descrie ce s-a întamplat acolo.
  Multumesc comunitătii UZINA din care fac parte și multumesc Smartfit pentru ceea ce ai realizat la tine acasă. Comunitatea Crossfit începe să ia amploare și asta îmi place cel mai mult.

  Daniel Chiva [Uzina București]